Vánoční AUKCE pro LEUŠKU

Není to přímo náš projekt, ale jsme rádi, že s ním můžeme vypomoci jedné hodné mamince, Pavlíně Balcarové, která se rozhodla s naším přispěním Leušce Mácové a její rodině pomoci.

Zde kopíruji její představení celé aktivity:

"Dobrý den

Založila jsem aukci pro dcerku mojí kamarádky. Holčička Leuška má vzácný syndrom M-CM, který má pouze 130lidí na celém světě.

Lea Mácová se narodila 30. 5. 2012 s vrozenou vývojovou vadou lymfatických i krevních cév, jedná se o syndrom M-CM (Macrocephaly-capillary malformatiom). Má hypertrofii pravé poloviny těla, hydrocefalus řešený shuntem, tachykardii, flutter síní, defekt síňového septa, hypotonii, plicní hypertenzi, tracheostomii a při obtížích je závislá na domácí umělé plicní ventilaci.

Peníze vybrané z aukcí jdou na účet neziskové organizace Dobročinný spolek šikovných holek, IČ: 03829456, která nám poskytla pro tuto akci transparentní účet. Poté předá sdružení For Jane, která spravuje Leušky účet od začátku, ale nemá transparentní účet, který pro tuto akci potřebujeme. Z převedených peněz sdružení For Jane doplatí rodině Leušky zbývající částku na automobil s potřebnou výbavou pro transporty Leušky do nemocnice.

Pokud podpoříte tuto akci i na vašich FB nebo webových stránkách budu neskonale vděčná. Přidávám odkazy na Leušky webové stránky s potřebnými údaji i odkaz na Vánoční aukci na FB."

Aukce probíhá na FB ve skupině Vánoční AUKCE pro LEUŠKU

Výtěžek z aukcí půjde na pomoc pro Leušku Mácovou. Její příběh najdete tady: http://leuska-macova.cz/pribeh/ Všem mockrát děkujeme za účast smiley

A CO SE KOUPÍ ZA PENÍZKY Z AUKCÍ?? TADY JE ODPOVĚĎ: http://leuska-macova.cz/nova-kara-pro-leusku-bude-snad-brzoooo/

Zúčastnit se můžete jako dražitelé i jako přispivatelé. Vše ostatní se dozvíte ve výše jmenované skupině.

Předem všem děkujeme i za šíření této informace mezi své známé, kamarády a příbuzné :-)